Piensovellukset

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Piensovellukset ovat minikokoisia sovelluksia, joita voi käyttää muiden sovellusten päällä samassa näytössä moniajona. Jos esimerkiksi valuuttakursseja sisältävä verkkosivu on auki, voit avata Laskin-piensovelluksen sen päälle ja tehdä laskutoimituksia. Voit avata piensovellusikkunan viimeksi käytettyjen sovellusten näytöstä. Voit ladata lisää piensovelluksia Google Play™ -palvelusta.

Sony Xperia™ -puhelimen piensovelluspalkin yleiskatsaus

Piensovelluksen avaaminen

1. Avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna napauttamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta PIENSOVELLUKSET.
    3. Napauta avattavaa piensovellusta.

Tip

Voit avata useita piensovelluksia samanaikaisesti.

Piensovelluksen sulkeminen

• Napauta piensovelluksen ikkunassa Icn sony close.

Piensovelluksen lataaminen

1. Avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna napauttamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta PIENSOVELLUKSET.
    3. Napauta Icn sony add.
    4. Napauta Icn sony app market place.
    5. Etsi ladattava piensovellus. Lataa ja asenna se sitten ohjeiden mukaan.

Pienen sovelluksen siirtäminen

• Kun pieni sovellus on auki, kosketa ja pidä alhaalla pienen sovelluksen vasenta yläkulmaan ja siirrä se haluamaasi paikkaan.

Piensovelluksen pienentäminen

• Kun piensovellus on auki, napauta sen vasenta yläkulmaa pitkään ja vedä sitten sovellus näytön oikeaan laitaan tai alareunaan.

Tip

Jotkin piensovellukset voi pienentää napauttamalla Icn sony minimise-kuvaketta.

Piensovelluksen poistaminen

1. Napauta Icn sony key open recent apps.
    2. Etsi PIENSOVELLUKSET ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu.
    4. Napauta Poista piensovell. asennus ja valitse sitten poistettava piensovellus.
    5. Napauta OK.

Lisäohjelman lisääminen piensovelluksena

1. Avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna napauttamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta PIENSOVELLUKSET ja napauta sitten Icn sony add.
    3. Napauta Icn sony screen options widgets.
    4. Valitse lisäohjelma.
    5. Anna halutessasi lisäohjelmalle nimi ja napauta sitten OK.

Lisäohjelman nimeäminen uudelleen

1. Avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna napauttamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta PIENSOVELLUKSET.
    3. Napauta Icn sony key menu.
    4. Napauta Nimeä lisäohjelma uudelleen ja valitse sitten lisäohjelma, jonka nimeä haluat vaihtaa.
    5. Anna nimi ja napauta sitten OK.
    6. Napauta Icn sony text input light enter.

Tip

Kaikkien lisäohjelmien nimiä ei voi vaihtaa.

Lisäohjelman poistaminen

1. Avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna napauttamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta PIENSOVELLUKSET.
    3. Napauta Icn sony key menu.
    4. Napauta Poista lisäohjelma.
    5. Valitse poistettavan lisäohjelman kuvake ja napauta sitten OK.
    6. Napauta Icn sony text input light enter.

Tip

Kaikkia lisäohjelmia ei voi poistaa.