Pikakomennot ja kansiot

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Pikakomentojen ja kansioiden avulla voit hallita sovelluksiasi ja pitää aloitusnäytön siistinä.

Pikakomennot ja kansiot Sony-älypuhelimissa

1 Avaa sovellus pikakomennolla
    2 Avaa sovelluksia sisältävä kansio

Sovelluksen pikakuvakkeen lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa luetteloa ja valitse sovellus. Valittu sovellus lisätään näyttöön Aloitusnäyttö.

Kohteen siirtäminen aloitusnäytössä

• Kosketa kohdetta, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Kohteen poistaminen aloitusnäytöstä

• Napauta kohdetta pitkään, kunnes laite väriseen, ja vedä se sitten näytön yläosaan kohtaan Poista aloitusnäytöstä.

Kansion luominen aloitusnäyttöön

• Napauta pitkään sovelluskuvaketta tai pikakuvaketta, kunnes laite värisee. Vedä ja pudota se sitten toisen sovelluskuvakkeen tai pikakuvakkeen päälle.

Kohteiden lisääminen aloitusnäytön kansioon

• Kosketa kohdetta, kunnes laite värisee, ja vedä kohde sitten kansioon.

Aloitusnäytön kansion uudelleennimeäminen

1. Avaa kansio napauttamalla sitä.
    2. Napauta kansion otsikkopalkkia, jotta Kansion nimi-kenttä tulee näkyviin.
    3. Anna kansion uusi nimi ja napauta Valmis.