Mobiilidatayhteyden jakaminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Mobiilidatayhteyden voi jakaa muiden laitteiden kanssa useilla tavoilla:

• USB-verkkosidonta – voit jakaa mobiilidatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB-kaapelilla.
    • Bluetooth®-verkkosidonta – voit jakaa mobiilidatayhteyden jopa neljän laitteen kanssa Bluetooth®-yhteydellä.
    • Mobiilitukiasema – voit jakaa mobiilidatayhteyden samanaikaisesti jopa 10 muun laitteen kanssa ‎Wi-Fi‎ -yhteyden avulla, WPS-tekniikkaa tukevat laitteet mukaan lukien.

Datayhteyden jakaminen USB-kaapelilla

1. Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    4. Napauta kohdan USB-verkkosidonta liukusäädintä ja napauta sitten pyydettäessä OK. Näet tilarivillä Icn sony stat sys tether usb-kuvakkeen, kun yhteys on muodostettu.
    5. Kun haluat lopettaa datayhteyden jakamisen, napauta kohdan USB-verkkosidonta liukusäädintä tai irrota USB-kaapeli.

Note

Laitteen datayhteyttä ja SD-korttia ei voi jakaa USB-kaapelin kautta samanaikaisesti.

Mobiilidatayhteyden jakaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

1. Varmista, että laitteesi ja haluamasi Bluetooth®-laitteen välille on muodostettu laitepari ja että mobiilidatayhteys on käytössä laitteessasi.
    2. Laite: Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja ota sitten toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Bluetooth-verkkosidonta liukusäädintä.
    4. Bluetooth®-laite: Määritä laite siten, että se saa verkkoyhteyden Bluetoothin® kautta. Jos laite on tietokone, määritä asetukset soveltuvien ohjeiden mukaisesti. Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android™, napauta laiteparin muodostaneen laitteen nimen vieressä olevaa asetuskuvaketta kohdassa Asetukset > Bluetooth > Laiteparit ja valitse sitten valintaruutu Internetyhteys.
    5. Laite: Odota, että Icn sony stat sys tether bluetooth tulee näkyviin tilariville. Tämän jälkeen asennus on valmis.
    6. Poista toiminto käytöstä napauttamalla kohdan Bluetooth-verkkosidonta liukusäädintä.

Note

Bluetooth-verkkosidonta poistetaan käytöstä aina, kun sammutat laitteesi tai poistat Bluetooth®-toiminnon käytöstä.

Laitteen käyttäminen mobiilitukiasemana

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän tukiaseman asetukset > Määritä tukiasema.
    4. Anna Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    6. Napauta TALLENNA.
    7. Napauta Icn sony key and back ja ota sitten toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Siirrettävä tukiasema liukusäädintä.
    8. Vahvista asetukset pyydettäessä napauttamalla OK. Icn sony stat sys tether wifi in manual näkyy tilarivillä, kun kannettava ‎Wi-Fi‎ -alue on käytössä.

WPS:ää tukevien laitteiden mobiilidatayhteyden käytön salliminen

1. Varmista, että laitteesi toimii mobiilitukiasemana.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema > Siirrettävän tukiaseman asetukset.
    4. Varmista kohdasta Määritä tukiasema, että kannettava WLAN-alue on suojattu salasanalla.
    5. Jos Havaittavissa ei ole käytössä, ota se käyttöön.
    6. Napauta WPS-painike ja noudata sitten asiaankuuluvia ohjeita. Voit napauttaa vaihtoehtoisesti myös Icn sony key menu > WPS-PIN-määritys ja kirjoittaa sitten WPS-laitteessa näkyvän PIN-koodin.

Mobiilitukiaseman nimeäminen uudelleen ja suojaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän tukiaseman asetukset > Määritä tukiasema.
    4. Anna Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Napauta TALLENNA.