Yhteystietojen lähettäminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Käyntikortin lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta MINÄ.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Yhteystiedon lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta yhteystietoa, jonka tiedot haluat lähettää.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Usean yhteystiedon lähettäminen kerralla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta yhteystietoa pitkään ja valitse sitten niiden yhteystietojen valintaruudut, jotka haluat jakaa.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kaikkien yhteystietojen lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja aloita sitten kaikkien yhteystietojen vieminen napauttamalla Tuo/vie > Jaa kaikki yhteystiedot.
    3. Vedä tilariviä alaspäin. Kun vienti on valmis, napauta ilmoitusta.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.