Matkapuhelinverkkojen valitseminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Laitteesi tukee kahden eri verkon käyttöä samanaikaisesti. Voit valita seuraavista verkkotilayhdistelmistä, kun laitteessa on kaksi SIM-korttia:

• Yksi WCDMA-verkko
    • Yksi GSM-verkko
    • Yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko
    • Yksi LTE-verkko, yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko

Voit määrittää kummankin SIM-kortin kohdalla, että laitteesi vaihtaa matkapuhelinverkkoa automaattisesti verkon saatavuuden mukaan. Voit myös säätää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä kullekin SIM-kortille, kuten WCDMA- tai GSM-verkkoa.

Tilarivin tilakuvakkeet vaihtelevat sen mukaan, millaiseen verkkoon olet muodostanut yhteyden. Eri tilakuvakkeet on kuvattu kohdassa Tilakuvakkeet.

Verkkotilan valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Ensisijainen verkon tyyppi ja valitse verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Verkko-operaattorit.
    5. Napauta Hakutila ja valitse sitten Manuaalinen.
    6. Valitse verkko.

Note

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Verkon automaattivalinnan käyttöön ottaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Verkko-operaattorit.
    5. Napauta Hakutila ja valitse sitten Automaattinen.