Tiedonsiirron SIM-kortin valitseminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Molemmat laitteeseen asetetut SIM-kortit voivat hoitaa tiedonsiirtoa, mutta vain yksi SIM-kortti voidaan valita käsittelemään dataa samanaikaisesti. Voit valita, kumpaa SIM-korttia käytetään tiedonsiirtoon, laitteen alkuperäisen asennuksen aikana, ja voit myös valita sen myöhemmin asetusvalikosta.

Dataliikenteeseen käytettävän SIM-kortin vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kaksois-SIM > Mobiilitietoliikenne.
    3. Valitse SIM-kortti, jota haluat käyttää datatiedonsiirtoon.

Tip

Valitse nopeaan tiedonsiirtoon SIM-kortti, joka tukee nopeinta mobiiliverkkoa, kuten 3G- tai LTE-verkkoa.