Näyttöasetukset

Näytön kirkkauden säätäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Kirkkaustaso ja napauta sitä.
    3. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

Tip

Säätämällä näytön kirkkautta pienemmälle saat akun kestämään pidempään.

Värinä napautuksesta -toiminnon käyttöönottaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Muut äänet.
    3. Vedä kohdan Kosketusvärinä viereinen liukusäädin On-asentoon. Tämän jälkeen puhelin värisee, kun napautat näppäimiä.

Näytön sammutusta edeltävän valmiusajan säätäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Virransäästö.
    3. Valitse asetus.

Tip

Voit sammuttaa näytön nopeasti painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.

Fonttikoon muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kirjasimen koko.
    3. Valitse haluamasi asetus.

Näytön koon säätäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Näyttökoko.
    3. Valitse haluamasi asetus vetämällä liukusäädintä.

Näytön valkotasapainon muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Valkotasapaino.
    3. Muokkaa valkotasapainoa vetämällä liukusäätimet haluamiisi kohtiin.

Tip

Jos haluat palauttaa valkotasapainon oletusasetukset, napauta Icn sony key menu > Oletusarvot.

Älykäs taustavalon hallinta

Älykäs taustavalon hallinta pitää näytön päällä, kun laitetta pidetään kädessä. Kun asetat laitteen alas, näyttö sammuu valmiustila-asetuksen mukaisesti.

Älykkään taustavalon hallinnan ottaminen käyttöön

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Älykäs taustavalon ohjaus ja napauta sitä.
    3. Vedä liukusäädintä oikealle.

Hansikastila

Hansikastilan avulla voit pitää hansikkaita kädessäsi ja silti selata laitteen näyttöä. Hansikastilaa käytettäessä näytön kosketuskohdassa näkyy osoitinrengas.

Hansikastilan käyttöönotto

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Näyttö > Käsinetila.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.

Tip

Herkkyys määräytyy näytön ja näyttöä selaavan sormen välisen kosketusalueen koon mukaan.

Näytön kiinnittäminen

Näytön kiinnityksellä voit määrittää laitteen näyttämään vain tietyn sovelluksen näytön. Jos esimerkiksi pelaat peliä ja kosketat vahingossa Koti-navigointinäppäintä, näytön kiinnitys estää aktiivisen pelisovellusnäytön pienennyksen. Tätä ominaisuutta voi käyttää myös silloin, kun lainaat laitteen jollekulle muulle, etkä halua hänen käyttää kuin yhtä näyttöä tai sovellusta. Voit esimerkiksi lainata puhelimen jollekulle puhelun soittamista varten ja kiinnittää puhelinsovelluksen näyttöön, jotta henkilö ei voi käyttää kovin helposti muita sovelluksia, kuten viestejä tai sähköpostia.

Note

Näytön kiinnittäminen ei toimi turvavälineenä eikä se täysin estä muita käyttäjiä poistamasta kiinnitystä ja käyttämästä laitetta. Jos haluat suojata tietoja, määritä laite pyytämään näytön lukituksen PIN-koodia, salasanaa tai kuviota, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.

Näytön kiinnittämisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön kiinnitys.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    4. Jos olet ottanut näytön kiinnittämisen käyttöön, voit ottaa lisäsuojaustoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Vaadi avauskuvio kiinnityspoistoon -liukusäädintä.

Tip

Näytön kiinnitykseen ei tarvita kuviota, PIN-koodia eikä salasanaa.

Näytön kiinnittäminen

1. Varmista, että näytön kiinnittäminen on käytössä laitteessa.
    2. Avaa sovellus ja siirry siihen näyttöön näytön kohdalle, jonka haluat kiinnittää.
    3. Napauta Icn sony key open recent apps.
    4. Voit tuoda Icn sony screen pinning-näytönkiinnityskuvakkeen näkyviin sipaisemalla ylöspäin.
    5. Napauta Icn sony screen pinning.
    6. Napauta näyttöön avautuvassa ikkunassa Selvä.

Näytön kiinnittämisen poistaminen

1. Kosketa kiinnitetyssä näytössä painikkeita Icn sony key open recent apps ja Icn sony key and back samanaikaisesti ja pidä niitä alhaalla.
    2. Vapauta molemmat painikkeet.

Tip

Jos olet merkinnyt suojausasetuksen näyttöä kiinnittäessäsi, sinun on avattava laitteen lukitus kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.