Näytönsäästäjä

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Ota käyttöön vuorovaikutteinen näytönsäästäjä, joka näyttää värejä, valokuvia tai diaesityksen automaattisesti, kun laite on telakoituna, kun sitä ladataan tai kun näyttö on lepotilassa.

Tip

Jos laitteella on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi määrittää omat yksittäiset näytönsäästäjäasetuksensa.

Näytönsäästäjän käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Näytönsäästäjä.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Näytönsäästäjän sisällön valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Näytönsäästäjä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
    4. Valitse, mitä sisältöä näytetään, kun näytönsäästäjä on käytössä.

Näytönsäästäjän käynnistäminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Näytönsäästäjä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
    4. Jos haluat ottaa näytönsäästäjän käyttöön heti, napauta Icn sony key menu ja sitten Aloita nyt.