Näytön tallentaminen

Näytön tallennusominaisuudella voit tehdä videoita siitä, mitä laitteen näytössä tapahtuu. Tästä ominaisuudesta on apua esim. kun haluat luoda opetusohjelman tai tallentaa videoita laitteella pelaamistasi peleistä. Tallennetut videoleikkeet tallennetaan albumiin automaattisesti.

Näytön tallennusikkunan yleiskuvaus

Sony-laitteiden näytön tallennusikkunan yleiskuvaus

1 Pienennä tai palauta näytön tallennusikkuna
    2 Tallenna näyttö
    3 Tallenna näyttö, kun etukamera on käytössä
    4 Tallenna näyttö ilman ääniä tai äänten kanssa
    5 Siirry näytön tallentamisen asetuksiin
    6 Sulje näytön tallennusikkuna

Näytön tallentaminen

1. Pidä virtanäppäintä painettuna, kunnes kehote tulee näkyviin.
    2. Napauta Icn sony record screen.
    3. Kun näytön tallennusikkuna tulee näkyviin, napauta Icn sony start record screen. Näytön tallennustoiminto käynnistyy ja ajastinpainike tulee näkyviin.
    4. Lopeta näytön tallentaminen napauttamalla ajastinpainiketta ja napauttamalla sitten Icn sony finish record screen.

Näytön tallentaminen etukameran ollessa aktiivinen

1. Kun näytöntallennusikkuna avautuu, napauta Icn sony front camera record screen. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa näkyy etukameran etsin.
    2. Aloita näytön tallennus ja videon sieppaus etukameralla napauttamalla Icn sony start record screen.
    3. Lopeta tallentaminen napauttamalla ajastinpainiketta ja napauttamalla sitten Icn sony finish record screen.
    4. Voit sulkea etukameran etsinikkunan napauttamalla Icn sony front camera record screen close.

Äskettäisten näyttötallennusten katsominen

1. Avaa ilmoituspaneeli kaksoisnapauttamalla tilariviä.
    2. Napauta näyttötallennusta.

Tip

Voit katsoa näyttötallennuksia myös Albumi-sovelluksessa.