Puheluiden vastaanottaminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Jos saat puhelun laitteen ollessa lepotilassa tai näytön ollessa lukitus, puhelinsovellus avautuu täyttäen koko näytön. Jos saat puhelun näytön ollessa aktiivinen, puhelu näytetään ilmoituksena eli pienenä ikkunana, joka kelluu avoimen näytön päällä. Kun saat tällaisen ilmoituksen, voit vastata puheluun ja avata puhelinsovellusnäytön tai hylätä puhelun ja jäädä sen hetkiseen näyttöön.

Saapuvaan puheluun vastaaminen, kun näyttö ei ole käytössä

• Vedä Icn sony call slider answer-kuvaketta oikealle.

Puheluun vastaaminen näytön ollessa aktiivinen

• Napauta näytön päällä näkyvässä ilmoituksessa VASTAA.

Tip

Sen sijaan, että vastaisit puheluun, voit siirtyä puhelinsovelluksen päänäyttöön napauttamalla ilmoitusikkunan yläosaa. Näin käytettävissäsi on enemmän puhelunhallintavaihtoehtoja. Voit esimerkiksi hylätä puhelun viestillä tai siirtää puhelun vastaajaan.

Saapuvan puhelun hylkääminen, kun näyttö ei ole käytössä

• Vedä Icn sony call slider dismiss-kuvaketta vasemmalle.

Puhelun hylkääminen näytön ollessa käytössä

• Kun saat puhelun, napauta näytön yläreunan ilmoituksessa HYLKÄÄ.

Tip

Sen sijaan, että hylkäisit puhelun, voit siirtyä puhelinsovelluksen päänäyttöön napauttamalla ilmoitusikkunaa. Tällä tavoin käytettävissäsi on enemmän hallintatoimintoja. Voit esimerkiksi hylätä puhelun viestillä tai siirtää sen vastaajaan.

Saapuvan puhelun soittoäänen mykistäminen

• Kun puhelu saapuu, paina äänenvoimakkuusnäppäintä.

Vastaajan käyttäminen

Voit siirtää puhelut laitteen vastaajasovellukseen, kun olet varattuna tai et voi muutoin vastata puheluun. Voit ottaa automaattisen vastaamisen käyttöön ja määrittää, miten monta sekuntia odotetaan, kunnes puheluun vastataan automaattisesti. Puhelut voi reitittää myös manuaalisesti vastaajaan, kun olet liian kiireinen vastataksesi. Voit myös kuunnella vastaajaan jätettyjä viestejä suoraan laitteesta.

Note

Vastaajan käyttäminen edellyttää tervehdysviestin tallentamista.

Vastaajan tervehdysviestin tallentaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Xperia™-vastaajatoiminto > Tervehdykset.
    5. Napauta Äänitä uusi tervehdys ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Automaattisen vastaamisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti ja napauta sitten Xperia™-vastaajatoiminto.
    4. Napauta Vastaaja -liukusäädintä.

Aikaviiveen määrittäminen automaattiselle vastaukselle

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti ja napauta sitten Xperia™-vastaajatoiminto.
    4. Napauta Vastaus, kun kulunut.
    5. Säädä aikaa vierittämällä ylös ja alas.
    6. Napauta Valmis.

Saapuvan puhelun siirtäminen vastaajaan

• Kun saat puhelun, napauta VASTAUSASETUKSET ja valitse sitten Hylkää vastaajalla.

Tip

Voit puhelun saapuessa myös vain odottaa, kunnes ennalta määritetty aikaviive on kulunut, jonka jälkeen puhelu siirretään vastaajaan automaattisesti.

Vastaajaviestien kuunteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Xperia™-vastaajatoiminto > Viestit.
    5. Valitse vastaajaviesti, jota haluat kuunnella.

Tip

Voit kuunnella vastaajaviestit suoraan puhelulokista napauttamalla Icn sony play voice message.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä

Voit hylätä puhelun tekstiviestillä. Kun hylkäät puhelun tällaisella viestillä, viesti lähetetään automaattisesti soittajalle ja tallennetaan yhteystiedon viestikeskusteluun.

Voit valita jonkin laitteessa olevista ennalta määritetyistä viesteistä tai luoda uuden viestin. Voit myös luoda omia viestejäsi muokkaamalla ennalta määritettyjä viestejä.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä, kun näyttö on sammutettu

1. Kun saat puhelun, napauta VASTAUSASETUKSET.
    2. Valitse valmiiksi määritetty viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä, kun näyttö on päällä

1. Kun saat puhelun, napauta puhelinnumeron tai soittajan nimen sisältävää ilmoitusikkunaa.
    2. Napauta VASTAUSASETUKSET.
    3. Valitse valmiiksi määritetty viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Toisen puhelun hylkääminen tekstiviestillä

1. Kun kuulet toistuvia äänimerkkejä puhelun aikana, napauta VASTAUSASETUKSET.
    2. Valitse valmiiksi määritetty viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkäämiseen käytettävän tekstiviestin muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu, valitse SIM-kortti ja napauta sitten Hylkää puhelu viestillä.
    3. Napauta muokattavaa viestiä ja tee haluamasi muutokset.
    4. Napauta OK.