Viestien lukeminen ja lähettäminen

Messaging-sovelluksessa viestit näkyvät keskusteluina, eli kaikki tietyltä henkilöltä saadut ja hänelle lähetetyt viestit ryhmitetään yhteen. Multimediaviestien lähettäminen edellyttää, että laitteeseen on tehty asianmukaiset MMS-asetukset. Katso kohtaa Internet- ja MMS-asetukset .

Note

Se, miten monta merkkiä voit lähettää yhdessä viestissä, riippuu operaattorista ja käyttämästäsi kielestä. Multimediaviestin maksimikoko, mikä sisältää lisättyjen mediatiedostojen koon, riippuu myös operaattorista. Pyydä lisätietoja verkko-operaattoriltasi.

Sony-älypuhelinten viestintäominaisuuksien yleiskuvaus
    1 Siirry keskusteluiden luetteloon
    2 Viestin lähettäjälle soittaminen
    3 Lisäasetusten näyttäminen
    4 Lähetetyt ja vastaanotetut viestit
    5 Valmiin viestin lähettäminen
    6 Liitteiden lisääminen

Viestin luominen ja lähettäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony conv new message.
    3. Anna vastaanottajan nimi tai puhelinnumero tai jokin muu vastaanottajalle tallentamasi yhteystieto ja valitse vastaanottaja sitten näkyviin tulevasta luettelosta. Jos vastaanottajaa ei näy luettelossa, anna vastaanottajan numero manuaalisesti.
    4. Jos haluat lähettää ryhmäviestin, lisää vastaanottajia toistamalla yllä kuvattu toimenpide.
    5. Napauta Kirjoita viesti ja kirjoita viestin teksti.
    6. Jos haluat lisätä liitteen, napauta liitetoimintoa.
    7. Kun haluat lähettää viestin, napauta kumpaa tahansa haluamasi SIM-kortin Icn sony send message button-painiketta.

Tip

Jos lopetat viestin luonnin ennen lähettämistä, viesti tallennetaan luonnokseksi. Keskusteluun lisätään sana Luonnos.

Vastaanotetun viestin lukeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö, napauta valintaa Icn sony home apptray normal ja etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta haluamaasi keskustelua.
    3. Jos viestiä ei ole vielä ladattu, napauta sitä.

Tip

Kaikki vastaanotetut viestit tallennetaan oletusarvoisesti laitteen muistiin.

Viestiin vastaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal ja etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta viestin sisältävää keskustelua.
    3. Kirjoita vastaus ja lähetä sitten viesti napauttamalla haluamasi SIM-kortin kumpaa tahansa Icn sony send message button-painiketta.

Viestin lähettäminen edelleen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app messaging.
    2. Napauta keskustelua, joka sisältää edelleen lähetettävän viestin.
    3. Paina edelleen lähetettävää viestiä pitkään ja napauta sitten Lähetä viesti edelleen.
    4. Anna vastaanottajan nimi tai puhelinnumero tai jokin muu vastaanottajalle tallentamasi yhteystieto ja valitse vastaanottaja sitten näkyviin tulevasta luettelosta. Jos vastaanottajaa ei näy luettelossa, kirjoita vastaanottajan numero manuaalisesti.
    5. Muokkaa viestiä tarvittaessa. Kun haluat lähettää viestin, napauta kumpaa tahansa haluamasi SIM-kortin Icn sony send message button-painiketta.

Vastaanotetussa viestissä vastaanotetun tiedoston tallentaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö, napauta valintaa Icn sony home apptray normal ja etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Jos viestiä ei ole vielä ladattu, napauta sitä.
    3. Kosketa tallennettavaa tiedostoa jonkin aikaa ja valitse haluamasi vaihtoehto.