account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Laitteen liittäminen langattomaan DUALSHOCK™ 4 -ohjaimeen

    Langattomalla DUALSHOCK™ 4 -ohjaimella voit pelata Xperia-laitteeseesi tallennettuja pelejä. Remote Play -etäpelitoiminnon avulla voit pelata myös pelikonsoliisi tallennettuja pelejä.

    Langattoman DUALSHOCK™4 -ohjaimen yhdistäminen laitteeseen

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > DUALSHOCK™4.
    3. Napauta Muodosta laitepari ohjaimelle ja muodosta yhteys näytön ohjeiden mukaisesti.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero