Kieliasetukset

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit valita laitteen oletuskielen ja muuttaa sitä myöhemmin. Voit myös vaihtaa tekstinsyötön kirjoituskielen. Katso Näyttönäppäimistön mukauttaminen.

Kielen vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kielet ja syöttötapa > Kielet.
    3. Jos haluat vaihtaa kieltä, vedä ja pudota haluamasi kieli luettelon alkuun. Jos haluamaasi kieltä ei näy luettelossa, voit lisätä sen napauttamalla Icn sony fingerprint add.
    4. Napauta OK.

Note

Jos valitset väärän kielen etkä voi lukea valikkotekstejä, etsi Icn sony app settings ja napauta sitä. Valitse sitten kohdan Icn keyboard options vieressä oleva merkintä ja valitse avautuvan valikon ensimmäinen merkintä. Tämän jälkeen voit valita haluamasi kielen.