Siirtyminen sovelluksissa

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen siirtymispainikkeilla ja viimeaikaisten sovellusten ikkunassa. Näin voit helposti siirtyä kaikkien hiljattain käytettyjen sovellusten välillä. Siirtymispainikkeita ovat paluupainike, aloitusnäyttöpainike ja viimeisimpien sovellusten painike. Voit myös avata näytölle kaksi sovellusta samaan aikaan jaetun näytön tilaan, jos sovellukset tukevat moni-ikkunakäyttöä. Jotkut sovellukset suljetaan, kun poistut painamalla aloitusnäyttöpainiketta Icn sony key and home, kun taas toiset sovellukset keskeytetään tai ne jatkavat toimintaansa taustalla. Jos sovellus keskeytetään tai toimii taustalla, voit jatkaa siitä, mihin jäit, kun seuraavan kerran avaat sovelluksen.

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan avaaminen

• Paina Icn sony key open recent apps .

Siirtyminen nopeasti johonkin viimeksi käytettyyn sovellukseen

• Paina Icn sony key open recent apps-painiketta kahdesti nopeasti.

Kaikkien äskettäin käytettyjen sovellusten sulkeminen

• Napauta Icn sony key open recent apps ja napauta sitten TYHJENNÄ KAIKKI.

Valikon avaaminen sovelluksessa

• Napauta sovelluksessa Icn sony key menu.

Note

Kaikissa sovelluksissa ei ole käytettävissä valikkoa.

Jaetun näytön tila

Jaetun näytön tilassa voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi pitää samaan aikaan auki sähköpostia ja selainta.

Jaettu näyttö

1 Sovellus 1 ylemmässä ikkunassa
    2 Jaetun näytön erotin – voit muokata ikkunoiden koko vetämällä
    3 Sovellus 2 alemmassa ikkunassa
    4 Jaetun näytön painike: voit valita jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    5 Aloitusnäyttönäppäin – palaa aloitusnäyttöön
    6 Paluunäppäin – siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Note

Kaikki sovellukset eivät tue jaetun näytön tilaa.

Jaetun näytön tilan käyttäminen

1. Varmista, että kaksi sovellusta, joita haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ovat auki ja käynnissä taustalla.
    2. Avaa sovellus, jota haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ja napauta sitten pitkään Icn sony key open recent apps-painiketta Sovellus määritetään jaetun näytön ensimmäiseen osaan.
    3. Valitse toinen haluamasi sovellus pikkukuvaluettelosta.
    4. Jos haluat muokata jaetun näytön ikkunoiden kokoa, vedän näytön keskellä olevaa erotinta.
    5. Kun haluat poistua jaetun näytön tilasta, napauta Icn sony key multiwindow apps-kohtaa pitkään, kun jaetun näytön osat ovat näkyvissä.