Useat puhelut

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Jos olet ottanut koputuspalvelun käyttöön, voit käsitellä useita puheluita samanaikaisesti. Kun se koputus on käytössä, saat äänimerkin saadessasi toisen puhelin.

Note

Mobiilidata on poissa käytöstä puheluiden aikana. Sähköposti, Internet ja yhteisöpalveluiden kaltaiset sovellukset toimivat, jos muodostat yhteyden ‎Wi-Fi‎ -verkkoon.

Koputuspalvelun käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Lisäasetukset.
    5. Voit ottaa koputuspalvelun tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Koputus.

Vastaaminen toiseen puheluun ja meneillään olevan puhelun asettaminen pitoon

1. Kun kuulet toistuvia äänimerkkejä puhelun aikana, vedä Icn sony btn detail call oikealle.
    2. Napauta Aseta puhelu pitoon.

Toisen puhelun hylkääminen

• Kun kuulet toistuvia piippauksia puhelun aikana, vedä Icn sony call slider dismiss vasemmalle.

Toisen puhelun soittaminen

1. Napauta puhelun aikana Icn sony dial contacts. Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    3. Valitse vastaanottajan numero ja napauta Icn sony btn detail call. Ensimmäinen puhelu asetetaan pitoon.

Siirtyminen puhelusta toiseen

• Voit siirtyä toiseen puheluun ja asettaa nykyisen puhelun pitoon napauttamalla Pidossa.