Movie Creator

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Xperia™ Movie Creator luo automaattisesti lyhyitä videoita ottamistasi kuvista ja videoista. Sovellus määrittää elokuvan aikajanan automaattisesti. Se saattaa esimerkiksi valita valokuvia ja videoita lauantai-iltapäivältä tai viikon, kuukauden tai jopa vuoden ajalta ja luoda videon puolestasi. Kun tämä parhaiden palojen video on valmis, saat ilmoituksen. Voit sitten muokata sitä haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi muokata sen nimeä, poistaa kohtauksia ja vaihtaa musiikin tai lisätä valokuvia ja videoita. Voit luoda kohokohtien elokuvien myös valitsemalla kuvat ja videot manuaalisesti. Jos kirjaudut Facebook-tiliisi, voit luoda kohokohtien elokuvan Facebook-tapahtumistasi ja sisällyttää siihen kuvia tapahtumista, kavereiden nimiä ja paljon muuta.

Movie Creator -sovelluksen avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.

Movie Creatorin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja ota sitten ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla Ilmoitukset-liukusäädintä.

Kohokohtien elokuvien automaattisen luomisen käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja poista sitten toiminto käytöstä tai ota se käyttöön napauttamalla Automaattinen luonti -liukusäädintä.

Kohokohtien elokuvan luominen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Luo uusi.
    4. Valitse haluamasi kuvat tai videot napauttamalla.
    5. Napauta Luo. Jos haluat muokata kohokohtien elokuvaa, napauta Näytä tarina ja muokkaa sitten elokuvaa työkalurivin avulla.

Kohokohtien elokuvan luominen Facebook-tapahtumista

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Asetukset.
    4. Napauta kohdan Yhdistä Facebookiin liukusäädintä.
      • Movie Creator on nyt yhdistetty Facebook-tiliisi, jos olet jo kirjautuneena Facebookiin.
      • Jos et ole vielä kirjautuneena Facebookiin, toimi näytön ohjeiden mukaisesti.
    5. Napauta Icn sony key and back ja siirry sitten selaamaan Facebook-tapahtumiasi.
    6. Valitse tapahtuma, josta haluat luoda kohokohtien elokuvan, ja napauta sitten Luo.