Monoäänet

Kun valitset monoääniasetuksen, sekä vasen että oikea kaiutin toistavat samoja ääniä. Monoäänten käyttö stereoäänten asemesta voi olla tarpeen turvallisuussyistä tai joillekin kuulovammoista kärsiville käyttäjille. Se voi olla tarpeen myös esimerkiksi silloin, kun haluat kuulla ympäristön äänet tarkasti.

Monoäänten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot.
  3. Napauta kohdan Monoääni liukusäädintä.