Viestintäasetukset

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Jos haluat määrittää ilmoitusäänen, napauta Ilmoitusääni ja valitse sitten haluamasi asetus tai napauta Icn sony browser add ja valitse sitten laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.
    5. Jos haluat muokata muita ilmoitusasetuksia, voit tehdä sen liukusäätimiä napauttamalla.

Lähetettävien viestien toimituskuittausten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Toimituskuittaus-liukusäädintä.

Note

Kun toimituskuittaukset ovat käytössä, toimitetuissa viesteissä näkyy valintamerkki.