Lisälaitteiden hallinta

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Smart Connect™ -sovelluksella voit hallita erilaisia älykkäitä lisälaitteita, joita laitteeseen voi kytkeä. Näitä ovat esimerkiksiXperia™ SmartTags, SmartWatch-sarjan kellot ja Sonyn langattomat kuulokkeet. Smart Connect™ lataa kaikki tarvittavat sovellukset ja etsii myös kolmansien osapuolten sovellukset, kun niitä on saatavilla. Aiemmin kytketyt lisälaitteet näkyvät luettelossa, josta voit hankkia lisätietoja kunkin lisälaitteen ominaisuuksista.

Lisälaitteen pariliitoksen tekeminen ja kytkeminen

1. Käynnistä Smart Connect™ -sovellus. Jos avaat Smart Connect™ -sovellusta ensimmäistä kertaa, sulje aloitusnäyttö napauttamalla OK.
    2. Napauta Lisälaitteet ja napauta sitten Icn sonynew window holo dark.
    3. Ota Bluetooth®-toiminto käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä, ja napauta sen lisälaitteen nimeä, jolle haluat tehdä pariliitoksen ja jonka haluat kytkeä.
    4. Kirjoita tarvittaessa salasana tai vahvista sama salasana sekä laitteessa että lisälaitteessa.

Liitetyn lisälaitteen asetusten muuttaminen

1. Muodosta laitepari ja yhteys lisälaitteen ja laitteen välille.
    2. Käynnistä Smart Connect™ -sovellus.
    3. Napauta Lisälaitteet ja napauta sitten liitetyn lisälaitteen nimeä.
    4. Muuta haluamiasi asetuksia.