Puhelujen soittaminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit soittaa valitsemalla puhelinnumeron manuaalisesti napauttamalla yhteystietoluetteloon tallennettua numeroa tai napauttamalla puhelinnumeroa puhelulokissa. Voit myös etsiä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Kirjoita osa yhteystiedon numerosta tai nimestä ja valitse sitten ehdotuksista. Voit soittaa videopuhelun laitteessa olevalla, pikaviesteihin ja videokeskusteluihin tarkoitetulla Hangouts™-sovelluksella.

Puhelujen soittaminen Sony-älypuhelimissa

1 Lisäasetusten näyttäminen
    2 Numeron poistaminen
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta Icn sony call dialpad pressed.

Puhelinnumeron valinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    4. Anna puhelinnumero ja napauta Icn sony btn detail call.
    5. Valitse SIM-kortti tilin valitsemisen valintaikkunassa.

Tip

Voit poistaa vahingossa annetun numeron napauttamalla Icn sony delete phone number blk.

Puhelun soittaminen smart dial -toiminnon avulla

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Kirjoita sitä yhteystietoa vastaavat kirjaimet tai numerot, jolle haluat soittaa. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista valinnoista.
    3. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.
    4. Valitse SIM-kortti.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Kosketa 0-näppäintä ja pidä sitä alhaalla, kunnes ”+”-merkki tulee näkyviin.
    3. Kirjoita maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero ja valitse sitten SIM-kortti.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään, kunnes laite värisee ja mukautusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Suoravalinta.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö vai piilotetaanko puhelinnumerosi vastaanottajien laitteissa.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Lisäasetukset > Soittajan tunnus.