Ylläpito tietokoneen avulla

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion on ohjelmisto, joka tarjoaa erilaisia työkaluja ja sovelluksia, joita voit hyödyntää yhdistäessäsi laitteen tietokoneeseen. Xperia™ Companion -ohjelmalla voit

• päivittää tai korjata laitteen ohjelmiston
    • siirtää sisältöä vanhasta laitteesta Xperia™ Transferilla
    • varmuuskopioida ja palauttaa sisältöä tietokoneella
    • Synkronoida multimediasisältöä – kuvia, videoita, musiikkia ja soittolistoja – laitteesi ja tietokoneen välillä
    • selata laitteesi tiedostoja.

Xperia™ Companion -ohjelmiston käyttäminen edellyttää, että Internet-yhteyden muodostaneessa tietokoneessa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:

• Microsoft® Windows® 7 tai tätä uudempi
    • Mac OS® X 10.11 tai tätä uudempi.

Lue lisätietoja ja lataa Xperia™ Companionin Windows-versio tai Xperia™ Companionin Mac-versio.

Tiedostojen hallinta tietokoneella

Kun yhdistät laitteesi Windows®-tietokoneeseen USB-kaapelilla, voit siirtää ja hallita tiedostoja helposti.

Kun laitteet on yhdistetty, voit valita, haluatko ladata laitteen, siirtää tiedostoja vai käyttää laitettasi MIDI-lähteenä. Tietokone tunnistaa laitteesi, kun valitset yhteystilaksi Tiedostojen siirtäminen. Oletusyhteystila on Tämän laitteen lataaminen.

Xperia™ Companion -ohjelmalla voit käyttää laitteen tiedostojärjestelmää. Jos sinulla ei ole Xperia™ Companionia asennettuna, sinun täytyy asentaa se, kun yhdistät laitteesi tietokoneeseen.

Note

Käytä aina USB-kaapelia, joka on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan Xperia™-mallisi kanssa. Varmista myös, että kaapeliliitännät ovat täysin kuivia.

USB-yhteystila

Valitse yhteystilaksi Tiedostojen siirtäminen: näin voit hallita tiedostoja ja päivittää laitteesi ohjelmiston. Tämä USB-tila toimii Microsoft® Windows® -tietokoneissa. Lataaminen on oletusarvoisesti käytössä.

MIDI-tila-tilassa laitteesi voi toimia MIDI-laitteena musiikkisovelluksille.

USB-yhteystilan vaihtaminen

1. Yhdistä USB-liitin laitteeseesi.
    2. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Tämän laitteen lataaminen.
    3. Napauta joko Tiedostojen siirtäminen tai MIDI-tila.