Juridiset tiedot

Sony E6533

Sony Mobile Communications Inc. tai sen paikallinen tytäryhtiö julkaisee tämän käyttöoppaan ilman mitään takuita. Sony Mobile Communications Inc. saattaa tehdä tähän käyttöoppaaseen painovirheiden, epätäsmällisten tietojen tai laitteeseen ja/tai sen ohjelmistoon tehtyjen parannusten edellyttämiä korjauksia ja muutoksia ilman eri ilmoitusta. Mahdolliset muutokset sisällytetään käyttöohjeen uusiin painoksiin. Kaikki kuvat on tarkoitettu vain havainnollistaviksi, eivätkä ne välttämättä kuvaa tarkasti itse laitetta.

Kaikki tässä mainitut tuote- ja yritysnimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki oikeudet, joita ei tässä erikseen anneta, pidätetään. Lisätietoja on osoitteessa www.sonymobile.com/us/legal/.

Tässä käyttöoppaassa saatetaan viitata ulkopuolisten tahojen toimittamiin palveluihin tai sovelluksiin. Tällaisten ohjelmien tai palvelujen käyttö saattaa edellyttää erillistä rekisteröitymistä kolmannen osapuolen toimittajan palveluun, johon saattaa liittyä lisäkäyttöehtoja. Jos käytät sovelluksia kolmannen osapuolen verkkosivustossa tai sen kautta, lue tällaisten verkkosivustojen käyttöehdot ja sovellettava tietosuojakäytäntö etukäteen. Sony ei takaa minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai tarjottujen palvelujen saatavuutta tai laatua.

Mobiililaitteellasi voi ladata, tallentaa ja lähettää edelleen ulkopuolista sisältöä, kuten soittoääniä. Kolmansien osapuolten oikeudet, kuten tekijänoikeudet, voivat rajoittaa sisällön käyttöä tai estää sen käytön. Sony ei ole vastuussa ulkopuolisesta sisällöstä, jota lataat mobiililaitteeseesi tai lähetät siitä eteenpäin. Vahvista ennen minkään ulkopuolisen sisällön käyttöä, että suunnittelemasi käyttötapa on luvallinen. Sony ei takaa ulkopuolisen sisällön tai muun kolmannen osapuolen toimittaman aineiston tarkkuutta tai laatua. Sony ei ole missään tapauksessa vastuussa ulkopuolisen sisällön tai muun kolmannen osapuolen toimittaman aineiston luvattomasta käytöstä.

Lisätietoja on osoitteessa www.sonymobile.com.

Tietyt Microsoftin immateriaalioikeudet suojaavat tätä tuotetta. Suojattujen tekniikoiden levittäminen tai käyttäminen on kiellettyä ilman Microsoftin lupaa.

Sisällön omistajat suojaavat immateriaaliomaisuuttaan, mukaan lukien tekijänoikeudet, Windows Median käyttöoikeuksien hallinnalla (WMDRM). Tämä laite käyttää WMDRM-suojattua sisältöä WMDRM-ohjelmistolla. Jos WMDRM-ohjelmisto ei pysty suojaamaan sisältöä, sisällön omistajat voivat pyytää Microsoftia peruuttamaan WMDRM-ohjelmistosta toiminnot, joilla se toistaa tai kopioi suojattua sisältöä. Tämä toimintojen peruuttaminen ei vaikuta suojaamattomaan sisältöön. Kun lataat suojatun sisällön käyttöoikeuksia, hyväksyt, että Microsoft saattaa sisällyttää käyttöoikeuksiin kumousluettelon. Sisällön omistajat saattavat vaatia, että päivität WMDRM:n, jos haluat käyttää heidän sisältöään. Jos kieltäydyt päivityksestä, et voi käyttää päivitystä edellyttävää sisältöä.

Tämän tuotteen käyttöoikeus myönnetään visuaalisen MPEG-4-patentin ja AVC-patenttikannan käyttöoikeuksien perusteella. Käyttöoikeus myönnetään kuluttajalle henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön seuraaviin käyttötarkoituksiin: (i) visuaalisen MPEG-4-standardin (MPEG-4-video) tai AVC-standardin (AVC-video) mukaiseen videosisällön koodaukseen sekä (ii) henkilökohtaista ja ei-kaupallista toimintaa harjoittavan kuluttajan tai sellaisen videopalvelun, jolla on MPEG LA:n myöntämä käyttöoikeus MPEG-4- ja AVC-videoiden tarjoamiseen, koodaamien MPEG-4-videoiden ja AVC-videoiden koodauksen purkamiseen. Käyttöoikeutta ei myönnetä suoraan tai epäsuorasti mihinkään muuhun käyttötarkoitukseen. Saat lisätietoja, mukaan lukien lisätiedot käyttöoikeuksista, kaupallisesta käytöstä, sisäisestä käytöstä sekä mainostuskäytöstä, MPEG LA L.L.C:ltä. Siirry osoitteeseen www.mpegla.com. MPEG Layer-3 -äänikoodauksen purkutekniikkaa käytetään Fraunhofer IIS:n ja Thomsonin luvalla.

SONY MOBILE EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN MENETYKSISTÄ, POISTOISTA JA/TAI HENKILÖTIETOJEN TAI LAITTEESEEN TALLENNETTUJEN TIETOJEN KORVAANTUMISISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA YHTEYSTIEDOT, MUSIIKKIKAPPALEET JA KUVAT), JOITA AIHEUTUU LAITTEEN PÄIVITYKSESTÄ MILLÄ TAHANSA TÄSSÄ KÄYTTÖOPPAASSA TAI MUUSSA DOKUMENTAATIOSSA KUVATULLA TAVALLA TEHDYSTÄ KÄYTÖSTÄ. SONY MOBILEN TAI SEN TOIMITTAJIEN KOKONAISVASTUU KAIKISTA VIOISTA, MENETYKSISTÄ JA KANNETOIMISTA (RIIPPUMATTA SIITÄ, TEHDÄÄNKÖ NE SOPIMUKSEN ALAISESTI VAI OIKEUDENLOUKKAUKSEN SEURAUKSENA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA LAIMINLYÖNNIT JA MUUT VASTAAVAT) EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA YLITÄ SUMMAA, JONKA KÄYTTÄJÄ ON MAKSANUT LAITTEESTA.

© 2016 Sony Mobile Communications Inc.

Kaikki oikeudet pidätetään.