Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Laitteellasi on yksilöllinen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI-numero (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Saatat tarvita sitä esimerkiksi, kun rekisteröit laitteesi Xperia™ Care -tukipalvelussa. Jos laitteesi varastetaan, jotkin operaattorit voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi tai alueellasi.

Note

Jos laitteessa on kaksi SIM-korttia, IMEI-numeroitakin on kaksi, yksi kummallekin SIM-korttipaikalle.

Lokeroon merkityn IMEI-numeroiden tarkistaminen

Sony-älypuhelimen IMEI-numeroiden tarkistaminen
    1. Avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM- ja muistikortin pidike ulos. Aseta kynsi tai muu pitkä- ja teräväkärkinen esine lokeron reunan alle ja vedä sitä sitten ulospäin. IMEI-numerot on merkitty siihen.

Tip

Voit tarkistaa IMEI-numerot myös avaamalla numerovalintanäppäimistön ja kirjoittamalla *#06#.

IMEI-numeroiden tarkistaminen laiteasetuksista

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.