account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Gmail™

    Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

    Jos sinulla on Google™-tili, voit lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail™-sovelluksella.

    Sony-älypuhelinten Gmail-sähköpostin yleiskatsaus
    1 Näytä kaikkien Gmail-tilien ja kansioiden luettelo
    2 Etsi sähköpostiviestejä
    3 Luettelo sähköpostiviesteistä
    4 Kirjoita sähköpostiviesti

    Lisätietoja Gmail™-sähköpostista

    • Kun Gmail-sovellus on auki, napauta Icn sony app calendar l, etsi Ohje ja palaute ja napauta sitä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!