Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit siirtää puheluja toiselle vastaanottajalle, kuten toiseen puhelinnumeroon, toiseen laitteeseen tai vastaajaan. Voit myös siirtää SIM-kortille 1 saapuvan puhelun SIM-kortille 2, kun SIM-kortti 1 ei ole tavoitettavissa, ja päinvastoin. Tätä toimintoa kutsutaan Dual SIM -tavoitettavuudeksi. Se on otettava käyttöön manuaalisesti.

Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Soitonsiirto ja tee valinta.
    5. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten Ota käyttöön.

Soitonsiirron poistaminen käytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Soitonsiirto.
    5. Valitse vaihtoehto ja napauta sitten Poista käytöstä.

Kahden SIM-kortin puheluiden siirtotoiminnon ottaminen käyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kaksois-SIM > Dual SIM -tavoitettavuus.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Dual SIM -tavoitettavuus liukusäädintä.
    4. Viimeistele toiminnon käyttöönotto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Tip

Jos kahden SIM-kortin puheluiden siirtotoiminto ei toimi sen käyttöönoton jälkeen, tarkista, että olet antanut kummankin SIM-kortin puhelinnumerot oikein. Joissakin tapauksissa numerot tunnistetaan automaattisesti asennuksen aikana. Muussa tapauksessa saat kehotteen antaa ne manuaalisesti.