Suosikit

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Suosikeiksi merkityt yhteystiedot näkyvät Yhteystiedot-sovelluksen suosikkivälilehdellä – samoin kuin eniten käyttämäsi yhteystiedot. Näin voit käyttää näitä yhteystietoja nopeammin.

Yhteystiedon merkitseminen suosikiksi tai merkinnän poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta yhteystietoa, jonka haluat lisätä suosikkeihin tai poistaa suosikeista.
    3. Napauta Icn sony infiniteview favorite btn.

Suosikkiyhteystietojen tarkasteleminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Suosikit.