Hätäpuhelut

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Laite tukee kansainvälisiä hätänumeroita, kuten 112 ja 911. Näitä numeroita käyttämällä voidaan yleensä soittaa hätäpuhelu missä tahansa maassa puhelinverkon kuuluvuusalueella, vaikka puhelimessa ei olisi SIM-korttia.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Puhelin ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    4. Anna hätänumero ja valitse SIM-kortti.

Tip

Voit soittaa hätäpuheluita silloinkin, kun puhelimessa ei ole SIM-korttia tai kun lähtevät puhelut estetään.

Hätäpuhelun soittaminen SIM-kortin ollessa lukittuna

1. Napauta HÄTÄ.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.

Hätäpuhelun soittaminen näytön ollessa lukittuna

1. Jos käytössä oleva näyttölukitustyyppi on Sipaisu, tuo valintapaneeli näkyviin pyyhkäisemällä ylös ja napauttamalla Icn sony app dialer. Tuo sitten valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed, anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.
    2. Jos näyttö on lukittu kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, pyyhkäise ylös ja napauta HÄTÄ, anna hätänumero ja napauta sitten Icn sony btn detail call.