Älä häiritse -tila

Voit asettaa laitteesi manuaalisesti Älä häiritse -tilaan ja päättää, kauanko laitteesi pysyy Älä häiritse -tilassa. Voit myös määrittää ennalta, koska laitteesi siirtyy Älä häiritse -tilaan automaattisesti.

Älä häiritse -tilan käyttöönotto

1. Avaa pika-asetusruutu vetämällä tilarivi kokonaan alas kahdella sormella.
    2. Etsi Icn stat sys ringer do not disturb ja napauta sitä.
    3. Valitse asetus ja napauta sitten Valmis.

Nopea Älä häiritse -tilan, värinätilan ja äänellisen tilan välillä vaihtaminen

1. Paina jompaakumpaa äänenvoimakkuusnäppäintä, kunnes näyttöön ilmestyy Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate tai Icn sony sound on.
    2. Voit siirtyä nopeasti värinätilasta äänelliseen tilaan (tai toisinpäin) napauttamalla Icn sony stat sys ringer vibrate tai Icn sony sound on. Jos haluat ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön, paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kun olet värinätilassa.

Älä häiritse -tilan aikataulun määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse > Automaattiset säännöt.
    3. Valitse Älä häiritse -tilan aikataulu tai tapahtuma, jonka aikana sitä käytetään. Voit myös määrittää uuden säännön.
    4. Anna säännölle nimi ja napauta sitten OK.
    5. Etsi Päivät ja napauta sitä. Valitse sitten haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta Valmis.
    6. Jos haluat muokata alkamisaikaa, napauta Aloitusaika, valitse uusi alkamisaika ja napauta sitten OK.
    7. Jos haluat muokata päättymisaikaa, napauta Päättymisaika, valitse uusi päättymisaika ja napauta sitten OK. Laitteesi pysyy Älä häiritse -tilassa valitun aikavälin aikana.

Poikkeuksien määrittäminen Älä häiritse -tilassa

Voit valita, millaiset ilmoitukset voivat toistaa äänen Älä häiritse -tilassa ja suodattaa poikkeukset ilmoitusten lähettäjän mukaan. Yleisimpiä poikkeustyyppejä ovat seuraavat:
    • Tapahtumat ja muistutukset
    • Puhelut
    • Viestit
    • Herätykset

Poikkeusten yhdistäminen tiettyihin yhteystietotyyppeihin

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ei saa häiritä > Sallittu vain tärkeille.
    3. Napauta Puhelut tai Viestit.
    4. Valitse asetus.