Datakäyttö matkoilla

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Kun matkustat kotimatkapuhelinverkkosi ulkopuolelle, saatat joutua käyttämään Internetiä mobiilidatayhteydellä. Tällöin sinun on sallittava laitteellesi verkkovierailut. Verkkovierailuista saattaa aiheutua lisäkustannuksia. Suosittelemme, että tarkistat datakäytön hinnat etukäteen.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on mahdollisesti kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit sallia verkkovierailujen datakäytön tai poistaa sen käytöstä.

Dataverkkovierailujen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Roaming-data-liukusäädintä.

Note

Et voi ottaa dataverkkovierailua käyttöön, jos mobiilidataliikenne on poissa käytöstä.