Kalenteri

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Kalenterisovelluksella voit hallita ajankäyttöäsi. Jos olet kirjautunut vähintään yhdelle kalentereita sisältävälle online-tilille, kuten Google™-tilille tai Xperia™ with Facebook -tilille, ja synkronoinut laitteesi tilin kanssa, näiden tilien kalenteritapahtumat näkyvät myös kalenterisovelluksessa. Voit valita, mitkä kalenterit haluat integroida yhdistettyyn kalenterinäkymään.

Kun tapaamisen aika lähestyy, laite toistaa lyhyen ilmoitusäänen muistutukseksi. Lisäksi tilarivillä näkyy Icn sony stat notify calendar.

Sony-älypuhelinten kalenterin yleiskuvaus

1 Valitse näkymätyyppi ja kalenterit, jotka haluat näyttää
    2 Palaa kuluvan päivän kohdalle
    3 Käytä asetuksia ja muita valintoja
    4 Nopeuta selausta siirtämällä näyttöä vasemmalle tai oikealle
    5 Valitse päivämäärä
    6 Valitun päivän asialista
    7 Lisää kalenteritapahtuma

Kalenteritapahtuman luominen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Kalenteri.
    2. Napauta Icn sony calendar alarm add.
    3. Jos olet synkronoinut kalenterisi yhden tai useamman tilin kanssa, valitse tili, johon tämä tapahtuma on tarkoitus lisätä. Jos haluat lisätä vain tämän tapahtuman laitteeseesi, napauta Laitteen kalenteri.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi tiedot ja lisää osallistujat tapahtumaan.
    5. Voit tallentaa tapahtuman ja lähettää kutsut napauttamalla Tallenna.

Kalenteritapahtuman tarkasteleminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Kalenteri.
    2. Napauta tarkasteltavaa tapahtumaa.

Useiden kalentereiden tarkasteleminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Kalenteri ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony app calendar l ja merkitse sitten tarkasteltavien kalentereiden valintaruudut.

Kalenterinäkymän zoomaus

• Kun näkymäksi on valittu Viikko tai Päivä, voit zoomata näyttöä puristamalla kahta sormea yhteen.

Pyhäpäivien näyttäminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Kalenteri.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Napauta Pyhäpäivät.
    4. Valitse asetus tai yhdistelmä asetuksia ja napauta sitten OK.

Syntymäpäivien näyttäminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Kalenteri.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset> Syntymäpäivät.
    3. Vedä kohdan Syntymäpäivät liukusäädintä oikealle.

Sääennusteiden näyttäminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Kalenteri.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Napauta Sääennuste ja vedä sitten kohdan Sääennuste liukusäädintä oikealle.
    4. Jos paikannuspalvelut on poistettu käytöstä, napauta Kotipaikka ja hae sitten lisättävä kaupunki.

Tip

Lisätietoja paikannuspalvelujen käyttöönotosta on kohdassa Paikannuspalveluiden käyttäminen.

Sääennusteasetusten muuttaminen kalenterisovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Kalenteri.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Napauta Sääennuste.
    4. Säädä asetuksia haluamallasi tavalla.