Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit varmuuskopioida yhteystiedot sisäiseen tallennustilaan, muistikortille tai SIM-kortille. Lisätietoja yhteystietojen palauttamisesta laitteeseen on kohdassa Yhteystietojen siirtäminen.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikortille

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Tuo/vie > Vie SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta Icn sony app calendar l > SD-kortti.
    4. Napauta TALLENNA.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Note

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony key menu > Tuo/vie.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta OK.

Kaikkien yhteystietojen vieminen sisäiseen muistiin

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Tuo/vie > Vie SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta Icn sony key menu > Näytä sisäinen tila.
    4. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten laitteesi mallinumeroa kohdan Icn sony internal storage vierestä.
    5. Valitse kohdekansio tai napauta TALLENNA.