Taustakuva ja teemat

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit sovittaa aloitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja teemoilla.

Aloitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sen mitä tahansa tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Taustakuvat ja valitse haluamasi asetus.

Tip

Voit myös vaihtaa laitteesi lukitusnäytön taustakuvaa tai määrittää saman taustakuvan aloitus- ja lukitusnäytölle. Toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja napauta sitten Albumi. Napauta haluamaasi kuvaa ja valitse haluamasi asetus.

Teeman määrittäminen

1. Napauta näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Teemat.
    3. Valitse haluamasi asetus:
      • Jos käyttää olemassa olevaa teemaa, valitse haluamasi ja napauta sitten OTA TEEMA KÄYTTÖÖN.
      • Jos haluat ladata uuden teeman, napauta HANKI LISÄÄ TEEMOJA.

Note

Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.