Kokoaminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja.

Muistikortin asettaminen paikoilleen

SIM-nanokortin asettaminen paikalleen

1. Kun laite on tasaisella pinnalla näyttö alaspäin, avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä pidike ulos kynnellä.
    3. Aseta SIM-nanokortti (tai kortit) oikeaan korttipaikkaan (tai -korttipaikkoihin) pidikkeessä ja aseta pidike takaisin paikoilleen.
    4. Sulje kansi.

Note

Jos asetat SIM-nanokortin laitteeseen, kun laitteen virta on päällä, laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Muistikortin asettaminen

1. Avaa SIM-nanokortti- ja muistikorttipaikkojen kansi.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan ja sulje sitten kansi.

Note

Varmista, että asetat muistikortin korttipaikkaan oikein päin.

SIM-nanokortin poistaminen

SIM-mikrokortin irrottaminen Sony-älypuhelimesta
    1. Avaa SIM-nanokortti- ja muistikorttipaikkojen kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä tai jollakin esineellä.
    3. Poista SIM-nanokortti (tai -kortit) asianmukaisesta SIM-nanokorttipaikasta (tai -paikoista) ja aseta pidike sitten takaisin paikalleen.
    4. Sulje kansi.

Muistikortin irrottaminen

SIM-muistikortin irrottaminen Sony-älypuhelimesta
    1. Sammuta laite ja irrota avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Sulje kansi.

Note

Voit myös irrottaa muistikortin sammuttamatta laitetta vaiheessa 1. Tämä tapa edellyttää, että muistikortin asennus poistetaan ensin kohdassa Asetukset napauttamalla Tallennustila > Poista SD-kortti käytöstä.