Terveydentilaa koskevien tietojen ja hätätilanneyhteystietojen lisääminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit lisätä ja muokata hätätilanneyhteystietoja yhteystietosovelluksessa. Voit lisätä terveydentilaa koskevia tietoja, kuten allergia- ja lääkitystietoja, sekä tietoja sukulaisista ja ystävistä, joihin voi ottaa yhteyttä hätätilanteessa. Määrityksen jälkeen hätätilanneyhteystietoja voidaan käyttää lukitusnäytöstä. Tämä tarkoittaa, että vaikka näyttö olisi lukittuna esimerkiksi PIN-koodilla, kuviolla tai salasanalla, hätäavusta vastaavat henkilöt saavat silti hätätilanneyhteystiedot käyttöönsä.

Sony Xperia™ M4 Aqua -puhelimen ICE-yleiskatsaus

1 Siirry takaisin yhteystietojen päänäyttöön.
    2 Lisäasetusten näyttäminen
    3 Terveydentilaa koskevien tietojen, henkilökohtaisten tietojen ja hätätilanneyhteystietojen välilehti
    4 Terveydentilaa koskevat tiedot ja henkilökohtaiset tiedot

Terveydentilaa koskevien tietojen antaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony emergency information.
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.

Uuden hätätilanneyhteystiedon lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony emergency information ja napauta sitten YHT.HENK. > Lisää yhteystieto.
    3. Napauta yhteystietoa, jonka haluat määrittää hätätilanneyhteystiedoksi.

Note

Hätätilanneyhteystiedolla on oltava ainakin puhelinnumero, johon viranomaiset tai pelastushenkilöstön edustajat voivat soittaa. Jos laite on lukittu lukitusnäytöllä, viranomaiset tai pelastushenkilöstön edustajat näkevät vain hätätilanneyhteystiedon puhelinnumeron, vaikka yhteystietosovelluksessa olisi annettu muitakin hänen tietojaan.