Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen

Yhteystiedon lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony btn add contact.
    3. Jos olet synkronoinut yhteystiedot yhden tai useamman tilin välillä ja lisäät yhteystietoja ensimmäistä kertaa, sinun täytyy valita tili, johon haluat yhteystiedon lisätä. Voit myös napauttaa Puhelimen yhteystieto, jos haluat ainoastaan käyttää yhteystietoa ja tallentaa sen laitteeseen.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Note

Kun tallennat yhteystiedon tiiliin, kyseinen tili näytetään tallentamisen oletustilinä, kun seuraavan kerran lisäät yhteystiedon. Jos haluat vaihtaa tiliä, jolle yhteystieto tallennetaan, sinun täytyy luoda yhteystieto uudelleen ja tallentaa se sitten oikeaan tiliin.

Tip

Jos lisäät plusmerkin ja maatunnuksen yhteyshenkilön puhelinnumeron eteen, numeroa ei tarvitse muokata, kun myöhemmin soitat puheluita ulkomailla.

Yhteystiedon muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony edit contact.
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Note

Jotkut synkronointipalvelut eivät salli yhteystietojen muokkaamista.

Kuvan lisääminen yhteystietoon

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony edit contact.
    3. Napauta Icn sony camera cap mode normal ja valitse yhteystiedon kuvan lisäämistapa ja muokkaa kuvaa tarvittaessa.
    4. Kun olet lisännyt kuvan, napauta TALLENNA.

Tip

Voit myös lisätä kuvan yhteystiedolle suoraan Albumi-sovelluksesta. Jos haluat lisätä verkkotilille tallennetun kuvan, sinun täytyy ladata kuva ensin.

Yhteyshenkilön soittoäänen mukauttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony edit contact.
    3. Napauta Icn sony key menu > Aseta soittoääni.
    4. Valitse asetus luettelosta. Voit myös napauttaa Icn sonynew window holo dark ja valita sitten laitteeseen tallennetun musiikkitiedoston. Napauta lopuksi VALMIS.
    5. Napauta TALLENNA.

Kaikkien tietyn yhteystiedon puheluiden siirtäminen vastaajaan

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony edit contact.
    3. Napauta Icn sony key menu ja valitse sitten Kaikki puhelut vastaajaan -valintaruutu.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Puhelinnumeron estäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Estä numerot.
    3. Napauta Lisää numero ja anna sitten puhelinnumero, josta tulevat viestit ja puhelut haluat estää.
    4. Napauta ESTÄ.

Yhteystietojen poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Koske poistettavaa yhteystietoa (pitkä painallus).
    3. Jos haluat poistaa yhteystietoja, valitse haluamiesi yhteystietojen valintaruudut.
    4. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista yhteystieto.
    5. Vahvista napauttamalla POISTA.

Omien yhteystietojen muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta MINÄ ja napauta sitten Icn sony edit contact.
    3. Anna uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Uuden yhteystiedon luominen tekstiviestistä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta puhelinnumeron vieressä olevaa kuvaketta ja napauta sitten TALLENNA.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta TALLENNA.