Tietoja tästä käyttöoppaasta

Tämä Xperia™ Z3+ Dual käyttöopas koskee ohjelmistoversiota Android™ 7.0. Jos et ole varma, mikä ohjelmistoversio laitteessasi on, voit tarkistaa sen Asetukset-valikosta.

Note

Järjestelmä- ja sovelluspäivitysten myötä laitteesi toiminnot ja ominaisuudet saattavat poiketa tässä käyttöoppaassa kuvatuista. Päivitys ei välttämättä vaikuta Android™-versioon. Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa Laitteen päivittäminen.

Laitteen nykyisen ohjelmistoversion tarkistaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Android™-versio.

Laitteen nimen ja mallinumeron tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app support ja napauta sitä.
    Näet laitteen nimen ja mallinumeron.

Palveluiden ja toimintojen rajoitukset

Tässä käyttöoppaassa kuvattuja palveluita ja toimintoja ei välttämättä tueta kaikissa maissa ja kaikilla alueilla tai kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien toimesta. Kansainvälistä GSM-hätänumeroa voi käyttää aina missä tahansa maassa ja verkossa sekä millä tahansa alueella ja minkä tahansa operaattorin verkossa, kunhan laite on yhteydessä matkapuhelinverkkoon. Kysy verkko-operaattoriltasi tai palveluntarjoajaltasi tiettyjen palveluiden tai toimintojen saatavuudesta ja siitä, koituuko niistä ylimääräisiä käyttökustannuksia.

Tiettyjen tässä oppaassa kuvattujen toimintojen ja sovelluksien käyttäminen saattaa edellyttää Internet-yhteyttä. Laitteen muodostamasta Internet-yhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu. Pyydä lisätietoja verkkopalveluntarjoajaltasi.