Paikannuspalveluiden käyttäminen

Paikannuspalveluiden avulla sovellukset, kuten Kartat ja kamera, voivat määrittää arvioidun sijaintisi mobiili- ja ‎Wi-Fi‎ -verkkojen tietojen sekä GPS (Global Positioning System) -tietojen perusteella. Jos et ole GPS-satelliittien näkyvyysalueella, laitteesi voi määrittää sijaintisi ‎Wi-Fi‎ -toiminnolla. Jos et ole verkon kantaman alueella, laite voi määrittää sijainnin matkapuhelinverkon avulla.

Jotta laite voi löytää sijaintisi, sinun on otettava paikannuspalvelut käyttöön.

Note

Laitteen muodostamasta Internet-datayhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu.

Paikannuspalveluiden käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sijainti ja ota paikannuspalvelut käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

GPS-tarkkuuden parantaminen

Kun käytät GPS-toimintoa ensimmäisen kerran laitteessa, sijainnin hakeminen saattaa kestää muutaman minuutin. Etsintä helpottuu, jos taivas näkyy esteettömästi. Älä liiku äläkä peitä GPS-antennia (kuvan korostettu alue). GPS-signaalit voivat kulkea pilvien ja muovin läpi, mutta eivät useimpien kiinteiden esineiden, kuten rakennusten ja vuorten, läpi. Jos sijaintisi ei selviä muutamassa minuutissa, vaihda paikkaa.

GPS-antenni Sony-älypuhelimessa