Microsoft® Exchange ActiveSync® -tilin synkronointi

Jos yrityksesi käyttää Microsoft Exchange ActiveSync -tilejä, voit käyttää yrityssähköpostiviestejä, kalenteritapaamisia ja yhteystietoja suoraan laitteestasi. Asennuksen jälkeen tietosi löytyvät Sähköposti-, Kalenteri- ja Yhteystiedot-sovelluksista.

Note

Jos olet määrittänyt Xperia™-laitteeseesi Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) -tilin, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Näin voi käydä, jos verkon järjestelmänvalvoja määrittää kaikille EAS-tileille määrätyn lukitusnäyttötyypin yrityksen suojauskäytäntöjen mukaisesti. Tarkasta yrityksesi tai organisaatiosi käyttämät mobiililaitteiden verkkosuojauskäytännöt yrityksesi järjestelmänvalvojalta. Sormenjälkitoiminnot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

EAS-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Lisää tili > Exchange ActiveSync.
    3. Anna työsähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
    4. Napauta SEURAAVA. Jos tässä ilmenee virhe, anna tilisi toimialue- ja palvelintiedot manuaalisesti ja napauta sitten SEURAAVA.
    5. Anna yrityspalvelimelle oikeus hallita laitettasi napauttamalla OK.
    6. Valitse synkronointitapa, synkronointiväli ja laitteen kanssa synkronoitavat tiedot.
    7. Napauta SEURAAVA ja valitse sitten uusien sähköpostien ilmoitustapa.
    8. Napauta SEURAAVA, anna työtilillesi nimi ja napauta sitten Viimeistele asennus.
    9. Pyydä tarvittaessa laitteen järjestelmänvalvojaa sallimaan sen, että yrityspalvelin voi hallita laitteen tiettyjä suojausominaisuuksia, kuten äänitallennuksen käytöstä poistoa ja tallennuksen salausta.

EAS-tilin asetusten muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti ja napauta sitten Icn sony key menu.
    3. Napauta Asetukset, valitse EAS-tili ja muuta sitten EAS-tilin asetuksia haluamallasi tavalla.

EAS-tilin synkronointivälin määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Sähköposti ja napauta sitten Icn sony key menu.
    3. Napauta Asetukset ja valitse EAS-tili.
    4. Napauta Tarkistusväli.
    5. Napauta Hiljaisen ajan asetukset -kohdassa Tarkistusväli ja valitse sitten haluamasi synkronointiväli.

EAS-tilin poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit ja synkronointi.
    2. Napauta Exchange ActiveSync ja valitse sitten poistettava EAS-tili.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla uudelleen POISTA TILI.