accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Musiikin aloitusnäytön valikko

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Musiikin aloitusnäytön valikko tarjoaa yleiskatsauksen kaikista laitteen kappaleista. Täällä voit hallinnoida albumeita ja soittolistoja.

Musiikkiportaali Sony-älypuhelimissa

1 Palaa musiikin aloitusnäyttöön
    2 Näytä tämänhetkinen toistojono
    3 Selaa kaikkia artisteja
    4 Selaa kaikkia albumeita
    5 Selaa kaikkia kappaleita
    6 Selaa musiikkikirjastoasi ja suodata artistin, albumin tai kappaleen nimen mukaan
    7 Selaa kaikkia soittolistoja
    8 Soita jaettu musiikkitiedosto toisessa laitteessa
    9 Näytä kaikki tilatut tai ladatut tiedostot Podcastissa
    10 Avaa musiikkisovelluksen asetusvalikko
    11 Avaa musiikkisovelluksen tukivalikko

Musiikkitiedostojen kotinäkymän valikon avaaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Icn sony app music player ja napauta sitä.
    2. Vedä näytön vasenta laitaa oikealle.

Musiikkitiedostojen kotinäkymään palaaminen

• Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta Aloitus.
    • Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta valikon oikealla puolella olevaa näyttöä.

Kappaleen poistaminen

1. Selaa musiikkitiedostojen kotinäkymässä valikossa poistettavan kappaleen kohdalle.
    2. Kosketa kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista.
    3. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.