Valokuvien ja videoiden näyttäminen

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Albumisovelluksessa voit näyttää kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukkona.

Albumi ruudukkonäkymässä Sony-älypuhelimissa
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko napauttamalla kuvaketta
    2 Näytä kuvistasi tai vain suosikkeihin lisäämistäsi kuvista koostuva diaesitys
    3 Avaa albumin aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    4 Valitun ryhmän kohteiden päivämääräalue
    5 Avaa valokuva tai video koko näytön tilassa napauttamalla sitä
    6 Tarkastele sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Valokuvien ja videoiden katsominen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Albumi.
    3. Napauta valokuvaa tai videota, jonka haluat näyttää. Jos niin pyydetään, napauta Icn sony semc music play normal > Video > VAIN KERRAN.
    4. Sipaise vasemmalle, kun haluat nähdä seuraavan valokuvan tai videon. Sipaise oikealle, kun haluat nähdä edellisen valokuvan tai videon.

Tip

Jos näytön suuntaus ei muutu automaattisesti, kun käännät laitteen sivuttain, aktivoi Kierrä näyttöä automaattisesti -painike kohdassa Asetukset > Näyttö > Näytön kääntäminen.

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Icn sony key menu > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Videon toistaminen

1. Etsi albumista video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony semc music play normal ja napauta sitten Video> VAIN KERRAN.
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony semc music pause normal.

Videon kelaaminen eteen- ja taaksepäin

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit kelata taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä.