accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Videoiden katsominen videosovelluksessa

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Videosovelluksella voit toistaa elokuvia ja muuta videosisältöä, joka on tallennettu tai ladattu laitteeseesi. Videosovelluksen avulla voit myös ladata elokuvien julistekuvia, juoniyhteenvetoja, tyylilajitietoja ja ohjaajatietoja. Voit myös esittää elokuviasi muissa laitteissa, jotka on kytketty samaan verkkoon.

Note

Kaikkia videotiedostoja ei välttämättä voida toistaa videosovelluksessa.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelinten Movies-sovellukseen
    1 Avaa videon aloitusnäytön valikko napauttamalla kuvaketta
    2 Näytä viimeksi toistettu video
    3 Selaa kaikkia ladattuja ja tallennettuja videoita vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    4 Voit katsella kaikkia laitteeseen tallennettuja videoita
    5 Katsele online-videoita
    6 Toista tallennettuja tai ladattuja videotiedostoja napauttamalla tätä
    7 Näytä videosovelluksen valikkovaihtoehdot
    8 Voit tarkastella sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Videoiden toistaminen videosovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Video ja napauta sitä.
    2. Etsi video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä. Jos videota ei näy näytössä, avaa videotiedostojen kotinäkymän valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle, etsi sitten toistettava video ja napauta sitä.
    3. Voit esittää tai piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä.
    4. Keskeytä toistaminen napauttamalla Icn sony semc music pause normal. Jatka toistoa napauttamalla Icn sony semc music play normal.
    5. Voit pikakelata takaisinpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää vasemmalle. Voit pikakelata eteenpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää oikealle.

Videoasetusten muuttaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Video.
    2. Avaa videon aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle ja napauta Asetukset.
    3. Muuta asetuksia haluamallasi tavalla.

Ääniasetusten vaihtaminen videon toiston aikana

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu > Ääniasetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.
    3. Kun olet valmis, napauta OK.

Videon jakaminen

1. Kun videota esitetään, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    2. Napauta sitä sovellusta, jota haluat käyttää valitun videon jakoon, ja lähetä se asianmukaisia vaiheita noudattaen.