Yksinkertainen aloitusnäyttö

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Yksinkertainen aloitusnäyttö on vaihtoehtoinen aloitusnäyttö. Se sisältää useimmin käytetyt sovellukset ja pikavalinnat, joilla voi soittaa nopeasti määrätyille yhteyshenkilöille. Lisäksi esimerkiksi yhteystieto-, viesti- ja kalenterisovellusten fontit ja kuvakkeet ovat tavallista suurempia.

Yksinkertaisen aloitusnäytön käyttöönotto

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Aloitusruutu > Yksinkertainen aloitusnäyttö.
    3. Noudata näytön ohjeita.

Vakioaloitusnäyttöön vaihtaminen

• Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Asetukset > Poistu yksinkertaisesta aloitusnäytöstä > OK.