Mobiilidatayhteyden jakaminen

Matkapuhelindatayhteyden voi jakaa muiden laitteiden kanssa useilla tavoilla:

• USB-verkkosidonta – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB-kaapelilla.
    • Bluetooth®-verkkosidonta – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden jopa viiden tietokoneen kanssa Bluetooth®-yhteydellä.
    • Kannettava ‎Wi-Fi‎-WLAN-alue – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden samanaikaisesti jopa 8 muun laitteen kanssa, WPS-tekniikkaa tukevat laitteet mukaan lukien.

Datayhteyden jakaminen USB-kaapelilla

1. Poista kaikkien laitteeseen tehtyjen USB-kaapeliyhteyksien aktivointi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana tulleella USB-kaapelilla.
    3. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja napauta sitä.
    5. Vedä kohdan USB-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä oikealle ja napauta pyydettäessä OK. Icn sony stat sys tether usb näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.
    6. Kun haluat lopettaa datayhteyden jakamisen, vedä kohdan USB-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle tai irrota USB-kaapeli.

Note

Laitteen datayhteyttä ja SD-korttia ei voi jakaa USB-kaapelin kautta samanaikaisesti.

Mobiilidatayhteyden jakaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

1. Varmista, että laitteesi ja Bluetooth®-laitteen välille on muodostettu laitepari ja että mobiilitiedonsiirto on aktivoitu laitteessasi.
    2. Laitteesi: Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja vedä sitten kohdan Bluetooth-verkkosidonta liukusäädintä oikealle.
    4. Bluetooth®-laite: Määritä laite siten, että se saa verkkoyhteyden Bluetoothin® kautta. Jos laite on tietokone, suorita määritykset viitaten asianmukaisiin ohjeisiin. Jos laite toimii Android™-käyttöjärjestelmällä, napauta asetuskuvaketta laiteparin nimen vierestä kohdasta Asetukset > Bluetooth > Laiteparit ja merkitse Internet-yhteys-valintaruutu.
    5. Laitteesi: Odota, että tilariville tulee Icn sony stat sys tether bluetooth. Tämän jälkeen asennus on valmis.
    6. Voit lopettaa mobiilidatayhteyden jakamisen vetämällä kohdan Bluetooth-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Note

Bluetooth-verkkosidonta-toiminto poistetaan käytöstä aina, kun sammutat laitteen tai poistat Bluetooth®-toiminnon käytöstä.

Tip

Lisätietoja parinmuodostuksesta ja mobiilitietoliikenteen käytöstä on kohdassa Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa ja kohdassa VPN (Virtual Private Network) -verkon lisääminen.

Laitteen käyttäminen mobiilitukiasemana

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän tukiaseman asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    6. Napauta Tallenna.
    7. Napauta Icn sony key and back ja vedä sitten kohdan Siirrettävä tukiasema liukusäädintä oikealle.
    8. Vahvista asetukset pyydettäessä napauttamalla OK. Icn sony stat sys tether wifi in manual näkyy tilarivillä, kun kannettava ‎Wi-Fi‎-alue on käytössä.
    9. Voit lopettaa datayhteyden jakamisen ‎Wi-Fi‎-yhteydellä vetämällä kohdan Siirrettävä tukiasema vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle.

WPS:ää tukevien laitteiden mobiilidatayhteyden käytön salliminen

1. Varmista, että laitteesi toimii kannettavana ‎Wi-Fi‎-WLAN-alueena.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema > Siirrettävän tukiaseman asetukset.
    4. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Havaittavissa -liukusäädintä.
    5. Varmista kohdasta Määritä Wi-Fi-alue, että kannettava WLAN-alue on suojattu salasanalla.
    6. Napauta WPS-painike ja noudata sitten asiaankuuluvia ohjeita. Voit napauttaa vaihtoehtoisesti myös Icn sony key menu > WPS-PIN-määritys ja kirjoittaa sitten WPS-laitteessa näkyvän PIN-koodin.

Mobiilitukiaseman nimeäminen uudelleen ja suojaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän tukiaseman asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna verkon Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Napauta Tallenna.