accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Näytönsuoja

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Note

Ennen kuin käytät laitetta, irrota läpinäkyvä suojakalvo vetämällä sitä kielekkeestä.

Suositellaan, että suojaat laitteesi Sony-merkkisellä näytönsuojalla, joka on tarkoitettu Xperia™-mallillesi. Kolmannen osapuolen näytönsuojusten käyttö voi estää laitetta toimimasta peittämällä anturit, linssit, kaiuttimet tai mikrofonit, ja se saattaa mitätöidä takuun.