accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Diagnostiikkatestien suorittaminen laitteessa

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Xperia™ Diagnostics -sovellus voi testata tiettyä toimintoa tai tehdä kattavan diagnostiikkatestin ja tarkistaa, toimiiko Xperia™-laite oikein.

Xperia™ Diagnostics voi:
    • arvioida Xperia™-laitteen mahdolliset laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmat
    • analysoida, miten hyvin sovellukset toimivat laitteessa
    • kirjata edellisten 10 päivän aikana katkenneiden puhelujen määrän
    • tunnistaa asennetut ohjelmistot ja antaa hyödyllisiä tietoja laitteestasi.

Note

Xperia™ Diagnostics -sovellus on asennettu valmiiksi useimpiin Sonyn Android™-laitteisiin. Jos Diagnostics-vaihtoehto ei ole käytettävissä kohdasta Asetukset > Tietoja puhelimesta, voit ladata kevytversion Play Store™ -sovelluksella.

Tietyn diagnostiikkatestin suorittaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Vianmääritys > Testi.
    3. Valitse testi luettelosta.
    4. Toimi ohjeiden mukaan ja napauta Kyllä tai Ei sen mukaan, toimiiko toiminto.

Kaikkien diagnostiikkatestien suorittaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Vianmääritys > Testi > Suorita kaikki.
    3. Toimi ohjeiden mukaan ja napauta Kyllä tai Ei sen mukaan, toimiiko toiminto.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Vianmääritys > Faktat.