Asetusten käyttäminen

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Voit tuoda puhelimen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä asetusvalikosta. Asetusvalikon voi avata sekä sovellusnäytöstä että pika-asetusruudusta.

Laiteasetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta.

Näytön aktivoiminen käyttäen napautusherätystilaa

1. Varmista, että napautusherätystila on käytössä. Voit ottaa sen käyttöön napauttamalla Asetukset > Näyttö ja vetämällä kohdan Herätä napauttamalla vieressä olevaa liukusäädintä oikealle.
    2. Kaksoisnapauta näyttöä.

Pika-asetusruudun avaaminen

• Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.

Taskulampun käynnistäminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta Icn sony sys torch.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta sitten Icn sony edit quick settings.
    2. Kosketa näytön yläosan palkissa olevaa lisättävän pika-asetuksen kuvaketta ja pidä sitä alhaalla. Vedä ja pudota se sitten näytön alaosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta sitten Icn sony edit quick settings.
    2. Pidä kuvaketta alhaalla ja siirrä se sitten haluttuun paikkaan.