Melunvaimennus

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Laitteesi tukee vastamelukuulokkeita. Kun käytät laitteessa vastamelukuulokkeita, äänenlaatu paranee selvästi, kun kuuntelet musiikkia äänekkäässä ympäristössä, kuten linja-autossa, junassa tai lentokoneessa. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda myös hiljaisen opiskelu-, työ- tai lukuympäristön.

Tip

Voit varmistaa optimaalisen suorituskyvyn käyttämällä Sonyn vastamelukuulokkeita.

Vastamelukuulokkeiden käyttäminen

1. Liitä vastamelukuulokkeet laitteeseen.
    2. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal > Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Lisälaiteasetukset > Melunvaimennus ja vedä kohdan Melunvaimennus vieressä olevaa liukusäädintä oikealle.
    3. Jos haluat ottaa ominaisuuden Melunvaimennus käyttöön vain musiikin tai videon toiston aikana tai näytön ollessa aktiivinen, vedä kohdan Virransäästötila liukusäädintä oikealle.
    4. Jos haluat, että Melunvaimennus on käytössä yhtä pitkään kuin kuulokkeet ovat liitettynä, vedä kohdan Virransäästötila liukusäädintä vasemmalle.

Note

Vastamelukuulokkeet eivät välttämättä kuulu laitteen mukana toimitettavaan pakettiin.

Asetusten säätäminen meluisan ympäristön mukaan

1. Varmista, että laitteeseen on liitetty vastamelukuulokkeet.
    2. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Lisälaiteasetukset > Melunvaimennus > Meluympäristö.
    4. Valitse asianmukainen meluympäristötyyppi ja napauta OK.