Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Laitteellasi on ainutkertainen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Sitä saatetaan tarvita esimerkiksi Xperia™ Care -tukipalvelun käyttöön ja laitteen rekisteröintiin. Lisäksi jos laitteesi varastetaan, jotkin verkkopalveluntarjoajat voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi.

IMEI-numeron tarkistaminen

Sony-älypuhelinten IMEI-numeron tarkistaminen
    1. Ota nano SIM -kortin pidikkeen kansi pois.
    2. Työnnä avatun paperiliittimen (tai vastaavan pitkä- ja ohutkärkisen esineen) kärki lokeron reikään ja vedä lokeroa ulospäin nähdäksesi IMEI-numerosi.

Tip

Voit tuoda IMEI-merkinnän näkyviin myös avaamalla laitteen puhelinsoitto-ohjelman ja kirjoittamalla *#06#.

IMEI-numeron tarkasteleminen laiteasetuksista

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.