Aloitusnäyttö

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Aloitusnäyttö on laitteen käyttämisen aloituskohta. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään seitsemän ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna näkyvä pisteen on tämänhetkinen sijaintisi.

Sony-älypuhelinten aloitusnäytön ruutulaajennus

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

Sony-älypuhelinten aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Aloitusnäytön ruudut Sony-älypuhelimissa

Ruudun asettaminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Kosketa tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä, kunnes laite värisee.
    2. Siirry ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ja napauta Icn sony key and home.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
    2. Voit selata ruutuja pyyhkäisemällä äärivasemmalle tai -oikealle ja napauttamalla Icn sony and homescreen add pane.

Sivun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Icn sony and homescreen delete pane sivun oikeassa yläkulmassa.

Aloitusnäytön asetukset

Sovelluksen poistaminen aloitusnäytöstä

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Selaa paneeleita pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Kaikissa poistettavissa sovelluksissa näytetään Icn sony home uninstall-kuvake.
    3. Napauta sovellusta, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

Aloitusnäytön kuvakkeiden koon muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytön tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Asetukset.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse asetus.