accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Gmail™

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Jos sinulla on Google™-tili, voit lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail™-sovelluksella.

Sony-älypuhelinten Gmail-sähköpostin yleiskatsaus
    1 Näytä kaikkien Gmail-tilien ja kansioiden luettelo
    2 Etsi sähköpostiviestejä
    3 Luettelo sähköpostiviesteistä
    4 Kirjoita sähköpostiviesti

Lisätietoja Gmail™-sähköpostista

• Kun Gmail-sovellus on avattu, vedä näytön vasen reuna oikealle, etsi Ohje ja napauta sitä.